Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

MIND FUCK - LOGOKRIMENI STLI - KYRIAKIS 10-5-09

Αγαπητό μου τρομολόγιο,


Σύμφωνα με δύο αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, οι γάμοι των δύο ομόφυλων ζευγαριών, δηλαδή της Ευαγγελίας με την Όλγα και του Θεμιστοκλή με τον Δημήτρη, κρίθηκαν «ως παρανόμως τελεσθέντες και ανυπόστατοι, νόμω ανύπαρκτοι και χωρίς να παράγεται εξ αυτών κανένα έννομο αποτέλεσμα».

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου έκανε δεκτές τις αγωγές του εισαγγελέα Ρόδου Γεωργίου Οικονόμου ως προς το σκέλος που αφορά το ανυπόστατο των δύο γάμων. Η έφεση εκ μέρους των ζευγαριών είναι άμεση αναμενόμενη εξέλιξη, όπως και ο χαρακτηρισμός της χώρας μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως το χριστιανορθόδοξο Ιράν των νότιων Βαλκανίων.

Η πλατιά λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας αδυνατεί, για πολλούς και διάφορους λόγους, να παρακολουθήσει τις εξελίξεις αυτής της υπόθεσης. Είναι περίπλοκες και θα λάβουν χώρα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Δηλαδή μακριά, τόσο γεωγραφικά όσο και διανοητικά, από τον Γρεκομαχαλά που επιμένει να στηρίζει αυτή την αστεία πλην επικίνδυνη κυβέρνηση. Βέβαια, μπορεί κανείς να πει, ότι σε μικροκομματικό τουλάχιστον επίπεδο, είναι συμφέρουσα για την ΝΔ η κίνηση εκ μέρους του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του περίφημου πλέον αρχιερέα της συγκάλυψης κύριου Γ. Σανιδά, κατόπιν έγγραφης εντολής του οποίου ξεκίνησε η δικαστική δίωξη των ομοφυλόφιλων συμπολιτών μας.

Για το εντόπιο θεαθήναι και την ικανοποίηση της συντηρητικής ΝΔ, ο κ. Σανιδάς πετάει το μπαλάκι της δίωξης των ομοφυλόφιλων στον περιφερειακό εισαγγελέα Ρόδου. Έτσι, βοηθάει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση να απομακρυνθεί από το πολιτικό κόστος της αναγνώρισης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε, η νομική εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι στην Ευρώπη, όπου τα ζευγάρια αναπόφευκτα θα δικαιωθούν. Η αποστασιοποίηση αυτή σίγουρα εκτιμάται πολύ από την ΝΔ, ειδικά τώρα, που οι παρεμβάσεις του κου Σανιδά, είναι όλο και πιο διαβόητες, αφού η εξωφρενική του απόφαση να μην παραπεμφθεί η υπόθεση του Βατοπεδίου στην βουλή, χαρακτηρίστηκε παράνομη από την ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Οι πολίτες, εμείς δηλαδή, ομοφυλόφιλοι και μη, θα πληρώσουμε και πάλι τα σπασμένα, σε όλα τα επίπεδα. Από την μια θα υποστούμε διεθνή διασυρμό ως χώρα ρατσιστικών διακρίσεων και κοινωνικού σκοταδισμού. Από την άλλη, θα σπαταληθεί δημόσιο χρήμα σε παχυλές δικαστικές αμοιβές και έξοδα, ημέτερων εντεταλμένων εννοείται, για την διεξαγωγή του μακροπρόθεσμου και μάταιου αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι προδεδικασμένο, μιας και στην ΕΕ είναι ήδη σε ισχύ οι διατάξεις για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου απέναντι σε κάθε διάκριση, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής ταυτότητας.

Η δεξιά, με τις γνωστές γραφειοκρατικές κουτοπονηριές της, θέλει να κερδίσει την αρέσκεια των ομοφοβικών χριστιανοφασιστών που παραδοσιακά την ψηφίζουν. Ο ευκολότερος τρόπος για να τους συσπειρώσει εν όψει εκλογών είναι η κατασκευή εχθρών, μέσω της γνώριμης τακτικής της δαιμονοποίησης μειονοτήτων. Έχοντας ήδη μαρκάρει στενά και αιματηρά τους μετανάστες, με διώξεις, δολοφονικούς ξυλοδαρμούς και πάσης φύσης τρομοκρατία, τώρα η εξουσία στρέφεται προς οποιαδήποτε άλλη μειονότητα παραδοσιακά εγείρει τον φόβο και την προκατάληψη - εν προκειμένω τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει και αποστάσεις επειδή γνωρίζει πως το ήδη κουρελιασμένο κύρος της δεν αντέχει περισσότερες κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας και αντισυνταγματική δίωξη μειονοτήτων.

Καθαρά εκλογοθηρικά, η ΝΔ εξασφαλίζει τις αιμοδιψείς ιαχές των ομοφοβικών της οπαδών. Σε βάθος χρόνου, παρατείνει την πολιτική και κοινωνική ομηρία στην οποία καταδικάζεται εκ γενετής το 10% του πληθυσμού που αποτελούν σταθερά, σε κάθε κοινωνία, οι ομοφυλόφιλοι. Μην ξεχνάτε ότι η έλλειψη αναγνώρισης των πολιτικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων της οποιασδήποτε μειονότητας είναι εξαιρετικά επικερδής για την εκάστοτε εξουσία. Η καταπίεση επιτρέπει την ασύδοτη οικονομική, κοινωνική και πολιτική εκμετάλλευση και εξαθλίωση, με πολλαπλά οφέλη για τους καταπιεστές.

Με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις λοιπόν, η κυβέρνηση, δια χειρός Σανιδά, παρέχει για μια ακόμα φορά, πλήρη κάλυψη στην αντικοινωνική συμμορία που συνθέτει η ελληνούλικη δεξιά, μαζί με τους παραδοσιακούς υποστηρικτές της, τους μικροαστούς, το παρακράτος και την εκκλησία. Αυτές οι όλο και πιο εγκληματικές συνιστώσες, ριζωματικά παθολογικές, είναι οι δυνάμεις του σκότους που κρατάνε την χώρα αυτή στο παρατεταμένο, μετά-μωαμεθανικό της κώμα.

Οι ίδιες τακτικές θα προκαλούσαν μαζική εξέγερση αν αφορούσαν κάποια άλλη μειονότητα, όπως τους Εβραίους ή τους μαύρους. Ας γίνει σαφές ότι μιλάμε για διώξεις εναντίον φορολογούμενων πολιτών, ίσων σε όλες τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην κοινωνία. Και όμως, από πολλούς συμπολίτες μας, ακόμα φαντάζει επιτρεπτό το να αντιμετωπίζονται οι ομοφυλόφιλοι από το κράτος ως κατώτεροι των ζώων όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.

Ποιο είναι όμως το λαϊκό έρεισμα που επιτρέπει στο κράτος την ανενόχλητη δίωξη των ομοφυλόφιλων συνάνθρωπων μας;
Η άρνηση της πραγματικότητας της ομοφυλόφιλης επιθυμίας φυσικά, και τα απωθημένα που αυτή προκαλεί. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο εδώ και καιρό ότι όσοι αισθάνονται αμήχανα και επιθετικά με την σεξουαλικότητα των άλλων είναι εκείνοι που έχουν ανεπίλυτες εσωτερικές συγκρούσεις όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Το 1996, στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, μια ομάδα ερευνητών ψυχιάτρων επέλεξαν 65 άτομα για ένα πείραμα, όλοι τους άντρες και εθελοντές κάτω των 24 ετών. Μέχρι τελευταίου αυτοχαρακτηρίζονταν ετεροφυλόφιλοι, ξεκάθαρα δηλώνοντας ότι δεν είχαν καμία συνειδητή ομοφυλόφιλη επιθυμία, πόσο μάλλον εμπειρία. Ο καθένας ξεχωριστά, και χωρίς να το γνωρίζει ο ένας για τον άλλον, αρχικά απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο. Αυτή η διαδικασία, εν αγνοία όλων των εξεταζόμενων πάντα, τους είχε κατατάξει, βάσει των απαντήσεων τους, σε δύο διαφορετικές ομάδες: τους ομοφοβικούς, δηλαδή εκείνους που τρομάζουν και αντιδρούν βίαια στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, και σε εκείνους που αισθάνονται άνετα απέναντι σε σεξουαλικές ταυτότητες που είναι διαφορετικές από την δική τους.

Ο δόκτωρ Λέστερ Ράιτ, σήμερα στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, εξηγεί: «Κατά την εισαγωγή των φοιτητών στο εργαστήριο για το πείραμα, εξηγούσαμε στον καθένα ότι θα παρακολουθήσουν ερωτικά video ομοφυλοφιλικού περιεχομένου. Ταυτόχρονα, η στύση τους θα μετρούνταν ακριβέστατα από αισθητήρες που εφαρμόζουν στο πέος, καταγράφοντας και την παραμικρή ακούσια αντίδραση.»

Μετά την παρακολούθηση του video, έγιναν δύο ερωτήσεις στους φοιτητές: Πόσο ερεθίστηκαν εγκεφαλικά και πόσο σωματικά από τις ομοφυλοφιλικές εικόνες; Εκείνοι που δήλωσαν μηδενικές αντιδράσεις όσον αφορά την εγκεφαλική διέγερση ήταν εκείνοι που είχανε την δυνατότερη στύση, σύμφωνα με το αδιάψευστο ηλεκτρόδιο. Ακούγεται σχεδόν αυτονόητη η επιστημονική επιβεβαίωση της αιώνιας υποψίας, ότι εκείνοι που έχουν πρόβλημα με την σεξουαλικότητα των άλλων στην πραγματικότητα παλεύουν με εσωτερικούς δαίμονες και ανεπίλυτες, απωθημένες επιθυμίες. Τα ψυχολογικά αυτά προβλήματα συχνά οδηγούν σε συμπεριφορές δολοφονικές.

Και είναι τέτοιες οι συμπεριφορές των εισαγγελέων, που αντί να μαζεύουν κλέφτες υπουργούς, όπως οφείλουν, καλλιεργούν και εκμεταλλεύονται το μένος του λαού για κατασκευασμένους εχθρούς. Στην ουσία κανενός η ψυχική, οικονομική, οικογενειακή ή ηθική ισορροπία δεν θίγεται από την αναγνώριση ενός ομοφυλόφιλου γάμου. Η εκκλησία δεν έχει τον παραμικρό λόγο επειδή το θέμα δεν είναι θρησκευτικό αλλά πολιτειακό. Αν αναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί πανικοβάλλεται και αγριεύεται τόσο πολύ με αυτό το ζήτημα η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν χρειάζεται η συνδρομή καμίας ομάδας επιστημόνων. Είναι κρυφό καμάρι ότι αρκετά στελέχη της, και μάλιστα υπουργοί, είναι καταπιεσμένοι και άρα ομοφοβικοί, ομοφυλόφιλοι, κάποιοι μάλιστα και παντρεμένοι. Όσον αφορά την εκκλησία, περιττεύει και να το συζητάει κανείς, μιας και είναι πασίγνωστη η πληθώρα των κρυπτό-ομοφυλόφιλων στους κόλπους της.

Είναι εμετικό να βλέπεις το πόσο εύκολα αποδέχεται αυτή την υποκρισία η Ελληνούλικη κοινωνία. Ο ανύπαρκτος - όποτε τον συμφέρει - κρατικός μηχανισμός κινητοποιείται αποτελεσματικά μόνο για να καταστείλει όποιον διαμαρτύρεται και διεκδικεί δικαιώματα. Ο ίδιος μηχανισμός, αυτός που αρνείται και προφασίζεται αδυναμία όταν πρέπει να επέμβει σε οποιοδήποτε σημαντικό θέμα βασανίζει αυτή τη χώρα, δραστηριοποιείται αποτελεσματικότατα μόνο για την αυτοσυντήρηση του, είτε αυτή απαιτεί συγκάλυψη σκανδάλων, είτε δημαγωγική και ψηφοθηρική δίωξη μειονοτήτων. Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου